Aktivnosti

STRUČNO EDUKATIVNI SKUP "Alternativna plinovita goriva u prometu

U petak 13. srpnaj 2018. godine u organizaciji Zajednice za UNP HGK i  Županijeke komore Krapina u Krapini je održan stručni skup na temu Alternativna plinovita goriva u prometu".
 
Sudionicima skupa uvodno su se obratili dogradonačelnik grada Krapine gospodin Branko Varjačić i Predsjednik Županijske komore Krapina gospodin Josip Grilec
 
Uvodna izlaganja održali su  predstavni CVH (Igor Marjanović), predstavnik tvrtke JUBEJA d.o.o (Tomaž Pavičić), Zajednice za UNP HGK (Josip Kelemen) i Davor Matić predstavnik IGU (Međunarodna plinska Unija za CNG) .
 
Tijekom skupa i stručne rasprave, u kojoj je aktivno sudjelovao i predstavnik Udruge Sigurnost u prometu (Georg-Davor Lisicin) ukazano je na prednosti i potrebu korištenja alternativnih plinovitih goriva za cestovna motorna vozila, uz naglasak na njihove cjenovne, ekološke i energetske prednosti.
 

STRUČNO EDUKATIVNI SKUP - Nova Gradiška

U srijedu 11. srpnja 2018. godine, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Zajednica za UNP i Grada Nova Gradiška održana je stručna rasprava na temu "Alternativna goriva i kulturna baština" & "Kvaliteta zraka i alternativna goriva u prometu".

Opširnije: STRUČNO EDUKATIVNI SKUP - Nova Gradiška

 

DUBROVNIK – Javna rasprava

U utorak 03. srpnja 2018. godine, u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu, održana je javna rasprava na temu cjelovitog prometnog rješenja na području grada Dubrovnika, s naglaskom na poboljšanja oko stare gradske jezgre.

Naš član i predstavnik Udruge na području Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika gospodin Denis Pavela prezentirao je prijedlog prometnog rješenja, odnosno postojeće regulacije prometa u promatranom području, kojim se predlažu određene promjene horizontalne prometne signalizacije  sa ciljem smanjenja gužvi i zastoja te bolje protočnosti prometa.

Opširnije: DUBROVNIK – Javna rasprava

 

KAMPANJA – "NISI SAM, IMA NAS JOŠ" - POČINJE

Na inicijativu Udruge Sigurnost u prometu, 25. svibnja 2018. godine u Dubrovniku je predstavljena kampanja proti vršnjačkog nasilja pod geslom "NISI SAM, IMA NAS JOŠ" koja će se provoditi tijekom godine u svrhu prevencije nasilja među mladima.

Opširnije: KAMPANJA – "NISI SAM, IMA NAS JOŠ" - POČINJE

 

SIGURNOST DJECE PJEŠAKA U ZONAMA OSNOVNIH ŠKOLA

 
U utorak 22. svibnja 2018. godine Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu prezentirao je rezultate istraživanja stanja sigurnosti djece pješaka u zonama osnovnih škola u Zagrebu, koje je provedeno u razdoblju od 1. travnja 2017. - 1. travnja 2018. godine.

Opširnije: SIGURNOST DJECE PJEŠAKA U ZONAMA OSNOVNIH ŠKOLA

 

Stranica 1 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»