ADAC OBJAVIO TEST ZIMSKIH GUMA ZA 2013.: CONTINENTAL APSOLUTNI POBJEDNIK!

Njemački automobilski klub ADAC testiranju je podvrgao 32 modela zimskih guma u dimenziji 185/60 R15, kakvu najčešće koriste manji gradski automobili, te 225/45 R17, koja je popularna među kompaktima i modelima niže srednje i srednje klase. Vjerojatno se nitko neće iznenaditi da je ponovo briljirao Continental, koji sa svojom serijom ContiWinter Contact TS850 godinama predstavlja referencu za ostale.

 

Opširnije: ADAC OBJAVIO TEST ZIMSKIH GUMA ZA 2013.: CONTINENTAL APSOLUTNI POBJEDNIK!

 

VOLVO ZA SIGURNOST DJECE - Objavljeno treće izdanje knjige ´Children & Cars - a Safety Manual´

Nagrađivani priručnik pomaže roditeljima diljem svijeta da svojoj djeci omoguće najsigurniji mogući boravak u automobilu. Novi sigurnosni priručnik, dostupan je kod svih ovlaštenih Volvo prodavača diljem svijeta, a može se preuzeti na https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/media/pressreleases/135214/documentfile

Opširnije: VOLVO ZA SIGURNOST DJECE - Objavljeno treće izdanje knjige ´Children & Cars - a Safety Manual´

 

HAK POZIVA NA DANE TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA 2013.

Pozivamo vozače da sa svojim vozilima pristupe preventivno-sigurnosnoj akciji Dani tehničke ispravnosti vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, a koju provode HAK, CVH i stanice za tehnički pregled vozila, u sklopu koje će u razdoblju od 25. do 30. studenog ove godine biti omogućen besplatni tehnički pregled svim vlasnicima vozila koji se sa svojim vozilima pojave u bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila u RH (osim onim vlasnicima čija su vozila u terminu redovnog tehničkog pregleda u tom razdoblju).

 

Opširnije: HAK POZIVA NA DANE TEHNIČKE ISPRAVNOSTI VOZILA 2013.

 

UDRUGA 'SUP' POLOŽILA VIJENAC POVODOM 'SVJETSKOG DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREĆA'

Naglašena važnost povećanja sigurnosti i smanjenju stradavanja, posebno u preventivi i edukaciji mladih

Opširnije: UDRUGA 'SUP' POLOŽILA VIJENAC POVODOM 'SVJETSKOG DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREĆA'

 

SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREĆA 2013. - Učinimo ceste sigurnim za sve

Svjetski dan sjećanja na žrtve u cestovnom prometu je pokrenuo RoadPeace 1993. Od tada je prihvaćen i promoviran u svijetu od strane nekoliko nevladinih organizacija, uključujući i Europsku federaciju žrtava cestovnog prometa (FEVR) i povezane organizacije. Ujedinjeni narodi su  ga 26. listopada 2005. prihvatili kao globalni dan koji će biti obilježen svake treće nedjelje u studenom svake godine a podržava ga i Svjetska zdrastvena organizacija (WHO).

Opširnije: SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREĆA 2013. - Učinimo ceste sigurnim za sve

 

Stranica 132 od 146

«Početak«131132133134135136137138139140»Kraj»